Tandregulering

Vi tilbyder flere forskellige former for tandregulering.

 

LiteWire

LiteWire er en lille tandfarvet bøjle, der sidder fast på dine tænder. Den er ikke usynlig, men den er meget diskret og æstetisk. Behandlingstiden for denne tandregulering er typisk omkring 4-6 måneder.
For at sikre optimal præcision og holdbarhed, benytter man kun de bedste materialer i højeste kvalitet til LiteWire. Bøjlen fremstilles i et laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for at hver enkel bøjle passer præcist til dine behov.

 

Invisalign

Invisalign er en ”usynlig” skinne som bruges til tandregulering. Den retter dine tænder ved hjælp af nogle næsten usynlige, aftagelige skinner, som bliver specialfremstillet til den enkelte patients tænder. Skinnerne udskiftes hver  uge, og dermed vil dine tænder gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition. Du kan læse mere om Invisalign her.

 

Clear correct aligner

Clear correct er, ligesom Invisalign, en usynlig skinne, som bruges til tandregulering. De er lavet til at kunne behandle alle tænderne både fortænder og kindtænder. Du skifter skinne hver uge, hvorved at tænderne rykker sig en lille smule hver gang, for til sidst, at være helt lige. Skinnen kan ligeledes benyttes til at blege tænderne med, i den afsluttende del af tandreguleringen med Opalescence blegekit, hvorved at du både får hvide og lige tænder på samme tid.

Facader – plast eller porcelæn kan laves til slut, hvis du har slidte tænder og både kosmetik samt bidfunktion skal forbedres.

Det er også nogle gange nødvendigt med plast på kindtænderne hvis du har nedslidte tænder.

Bidfunktion og tandregulering går tit hånd i hånd for at få det mest optimale resultat.

Kontakt os

Du kan altid ringe os til os på tlf. +45 3542 1053 – ellers kan du maile eller bede om at blive ringet op.