Behandlinger

Her på siden kan du læse lidt om de forskellige behandlinger som vi foretager på klinikken. Vi tilbyder alt indenfor moderne tandbehandling og med udgangspunkt i hvad der er bedst for dig.

 

 

Har du nogen spørgsmål – store som små – er du altid velkommen til at spørge os på klinikken. Du kan kontakte os på telefon 35421053 eller sende en mail på:  mail@oesterbrotandlaegerne.dk.

 

Nedenfor har du mulighed for at læse mere om vores behandlinger..

 

Fyldninger

Her på klinikken bruger vi plast som vores primære materiale. Fyldninger laves på knækkede tænder eller tænder med slid, caries (huller) og pga. kosmetik.

Implantat

Implantater kan erstatte manglende tænder og blive en naturlig del af dit smil.

Blegning

På klinikken tilbyder vi tandblegning. Vi anvender det bedste og mest sikre produkt på markedet -Opalescence.

Krone

Hvis du har knækket en stor del af din tand, eller har en rodbehandlet tand der er svækket, er det muligt at forstærke den med en krone, der omslutter hele tanden.

Tandregulering

Ønsker du som mange andre at få rettet tænderne, så de står pænt og lige på række, kan vi hjælpe dig her. Få dit drømmesmil.

Paradentose

Paradentose kan være ubehageligt og påvirke livskvaliteten, men den kan heldigvis behandles og løsning findes.

Bro

Hvis du mangler én eller flere tænder, er det muligt at erstatte disse med en bro. Broen laves ovenpå to af dine eksisterende tænder.

Protese

Hvis du mangler flere tænder, er det muligt at få fremstillet en protese til at erstatte det manglende. 

Rodbehandling

Nogle gange opstår betændelse indeni en tand eller i det omkringliggende tandkød / knogle. Ved disse situationer kan der forekomme akutte smerter, som kan løses med en rodbehandling.