Tandregulering

Vi tilbyder flere forskellige former for tandregulering.

 

LiteWire

LiteWire er en lille tandfarvet bøjle, der sidder fast på dine tænder. Den er ikke usynlig, men den er meget diskret og æstetisk. Behandlingstiden for denne tandregulering er typisk omkring 4-6 måneder.
For at sikre optimal præcision og holdbarhed, benytter man kun de bedste materialer i højeste kvalitet til LiteWire. Bøjlen fremstilles i et laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for at hver enkel bøjle passer præcist til dine behov.

 

Invisalign

Invisalign er en ”usynlig” skinne som bruges til tandregulering. Den retter dine tænder ved hjælp af nogle næsten usynlige, aftagelige skinner, som bliver specialfremstillet til den enkelte patients tænder. Skinnerne udskiftes hver anden uge, og dermed vil dine tænder gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition. Du kan læse mere om Invisalign her.

 

Litealigner

Litealigner er, ligesom Invisalign, en usynlig skinne, som bruges til tandregulering i fronten. Dine fortænder rettes lynhurtigt, ofte på 3 måneder. Du skifter skinne hver uge, hvorved at tænderne rykker sig en lille smule hver gang, for til sidst, efter ca 12 uger, at være helt lige. Skinnen kan ligeledes benyttes til at blege tænderne med, i den afsluttende del af tandreguleringen med Enlighten Evolution 3, hvorved at du både får hvide og lige tænder på samme tid.

 

 

Kontakt os

Du kan altid ringe os til os på tlf. +45 3542 1053 – ellers kan du maile eller bede om at blive ringet op.