For mange mennesker er det vigtigt at have hvide tænder, da gule eller brune tænder kan være til stor kosmetisk gene. Ofte kan misfarvninger fjernes succesfuldt ved tandblegning i samarbejde med tandlægen.

Vi anbefaler generelt tandblegning i skinner med Opalescence, som tilpasses specifikt til dine tænder, og som dermed kan udføres derhjemme.

 

Der findes et hav af tandblegemidler, der kan købes i håndkøb, desværre er indholdet i disse produkter ofte syrer, der selvfølgelig gør tænderne hvidere, men som også volder stor, permanent skade på tænderne og tandkødet.

Derfor opfordrer vi kraftigt til at få foretaget tandblegningen hos din tandlæge, da dette er den mest effektive og samtidig mest skånsomme måde.

Tandblegning hos Østerbro Tandlægerne udføres kun med det bedste og mest sikre produkt på markedet. 

Hvis du beslutter dig for at få bleget tænderne, tager vi et aftryk til blegeskinnerne. Du sover med de specialfremstillede skinner i 1-2 uger og møder efterfølgende op på klinikken for kontrol.

Så har du med garanti flotte og lysere tænder. Det kræver dog en individuel vurdering af dit tandsæt for at se, om de er egnede til blegning.