Behandlinger

Her på siden kan du læse lidt om de forskellige behandlinger, som vi foretager på klinikken på Østerbro, samt læse lidt om hvad der kan være med til at forårsage tilstande i munden, der kræver behandling ved tandlægen.

Hos Østerbro Tandlægerne tilbyder vi alle former for almindelig tandbehandling – dette dækker blandt andet over paradentose-, krone/brobehandling og protesebehandling. Derudover tilbyder vi implantatbehandling og kæbekirurgi, som foregår i samarbejde med en specialklinik.

Tandlægerne hos Østerbro Tandlægerne har stor erfaring og holder sig løbende opdaterede inden for de forskellige fagområder, når der sker en udvikling. Vi står derfor altid klar med nyt og gennemtestet udstyr samt metoder til at hjælpe dig bedst muligt ud på den anden side og med det bedst mulige resultat.

Har du nogen spørgsmål – store som små – er du velkommen til at spørge os på klinikken eller sende en mail til mail@oesterbrotandlaegerne.dk, så svarer vi så hurtigt som muligt.

Her kan du læse mere om vores behandlinger (klik på overskriften).

 • Fyldninger
 • Der er behov for (plast-)fyldninger, når man har huller i tænderne. Du kan få huller i tænderne, hvis du spiser/drikker sukkerholdige fødevarer – dette gælder også de mere skjulte sukkerholdige madvarer som fx figenstænger og tørret frugt, der klæber godt til tænderne. Hullerne hjælpes på vej af føden, men det er især mangel på tandbørstning og brug af tandtråd, der fører til hullerne.
 • Krone/Bro
 • Din tandlæge anbefaler dig at få lavet en krone, når din tand er tilpas nedbrudt til, at det ville være uforsvarligt at forsøge at holde den sammen med en fyldning, da store fyldninger har det med at knække og gå i stykker. Din tandlæge kan anbefale dig at få lavet en bro, hvis du mangler en tand midt i tandrækken og du ønsker at få lukket mellemrummet. Dog vil din tandlæge anbefale dig et impantat i stedet for en bro, hvis de tænder på hver side at mellemrummet er pæne og intakte, da det da ville være synd at bore i dem.
 • Implantat
 • Hvis du har mistet en eller flere tænder, kan din tandlæge anbefale dig at få lavet en implantet, da disse kan komme til at fungere rigtig godt og ligesom den/de tænder, du har mistet. Når man få lavet et implantat, er det vigtigt at knogleforholdene er i orden, og det vil din tandlæge derfor starte med at vurdere.
 • Tandregulering
 • Ønsker du som mange andre at få rettet tænderne, så de står pænt og lige på række, kan vi hjælpe dig her. Vi tilbyder nemlig tre forskellige tandreguleringssystemer, der alle er meget diskrete. Du kan snakke med din tandlæge om hvilke muligheder, der er for lige netop dig og dine tænder.
 • Blegning
 • På klinikken tilbyder vi ligeledes tandblegning. Vi anvender det bedste og mest sikre produkt på markedet – Enlighten Evolution 3. Du får nogle specialfremstillede skinner med hjem, som du skal sove med i to uger og derefter får du en tid på klinikken til en afsluttende finish.
 • Paradentose
 • Paradentose er en kronisk inflammatorisk sygdom, der livslangt skal holdes i ave. Paradentose nedbryder den knogle, som dine tænder sidder fast i, og kan i værste fald få dine tænder til at blive så løse at de falder ud. Heldigvis tilbyder vi paradentosebehandling, så din paradentose får de sværest mulige forhold for at udbrede sig.
 • Protese
 • Hvis du mangler flere tænder og det generer dig, er det muligt at få fremstillet en protese til at erstatte det manglende. På klinikken fremstiller vi både delproteser (hvis, der stadig er tænder i den kæbe, hvor protesen ønskes) og helproteser (hvis alle tænder i over- eller underkæben mangler.

Receptionens åbningstider

Mandag08.00til17.00
Tirsdag08.00til16.00
Onsdag08.45til17.30
Torsdag08.00til15.30
Fredag08.00til13.45

Tidsbestilling